Можете да информирате всички хора, работещи във вашето училище, учениците, както и техните родители за saferschools.bg и след това да поставrте отметка в съответните квадратчета по-долу. След като запазите и изпълнените задачи от ниво 1, ниво 3 – Дейности ще бъде достъпно за вас, като ви позволява да събирате точки за вашия сертификат “Безопасно училище/детска градина”.

Със завършенването на ниво 1 - Информация вече сте направили училището си много по-безопасно! Комплектът за оказване на първа помощ е проверен и оптимиризан според най-новите препоръки, учителите и отговорните служители по безопасността са посочени и публикувани, а плакатите за спешни случаи и осигуряват допълнителна сигурност.

И все пак има какво още да се направи! Защо първата помощ наистина е толкова важна? Какви са възможностите за различните целеви групи при изучаването на първа помощ? Сега става въпрос за повишаване на знанията и уменията. Информирайте всички хора, които работят във вашето училище, учениците и техните родители защо е толкова важно всеки да може да оказва първа помощ.

Използвайте многобройните материали, които са на разположение за изтегляне, като плаката, информационната папка, писмото до родителите или учебните материали и презентации.




„Проектът за по-безопасни училища и детски градини“ е съфинансиран от Европейския съюз. Този уебсайт отразява единствено мнението на автора и Комисията не може да бъде държана отговорна за каквато и да е употреба на информацията, която тя съдържа.
Вход/Регистрация 
Затвори 
Регистрация 
Login

Забравена парола?