Минимум точки за свидетелство Безопасно училище/детска градина – 30 т.

За изпълнението на дейностите можете да поканите доброволци на БМЧК, като се обърнете областния координатор на проекта. За изпълнение на дейностите, които нашите партньори предлагат, можете да се обърнете към областния координатор на проекта.

За отделни дейности е възможно хорариумът от необходими часове да бъде разпределен в отделни дни, като между тях не следва да има повече от 7 работни дни. Напр. курс по първа помощ с хорариум от 8 часа може да бъде осъществен в два дни по 4 часа.

За да имате достъп до цялото съдъбржание на платформаната и за да можете да изберете дейности, които да приложите в училището си е необходимо да се регистрирате и да попълните изцяло формуляра „Контролен списък за вашето училище“ и да потвърдите, че сте предали нужната информация.

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се тук.

Искате прегледате предложенията за дейности? Щракнете тук.

„Проектът за по-безопасни училища и детски градини“ е съфинансиран от Европейския съюз. Този уебсайт отразява единствено мнението на автора и Комисията не може да бъде държана отговорна за каквато и да е употреба на информацията, която тя съдържа.
Вход/Регистрация 
Затвори 
Регистрация 
Login

Забравена парола?